Mijn eerste blogpost!

Vandaag is het dan zover, mijn eerste blogpost op mijn website! In mijn eerste blog zal je wat meer te weten komen over mij en waarom ik een blog ben begonnen.

Ik heb een enorme passie en liefde voor bakken en koken. Van jongs af aan sta ik al in de keuken. In het begin grotendeels met mijn moeder of mijn twee zussen. We hebben alles wel geprobeerd te maken, wat helaas niet altijd een succes was..ūüėČ Mijn familie heeft dan ook wat te voorduren gehad met onze (mis)baksels. Maar de tijd zal het leren, en dat deed het ook. Hoe meer jij bakt, des te beter je baksels worden.

Rond mijn 16e ben ik een online taartenshop begonnen met mijn zus. We maakten voornamelijk marsepeinen taarten voor verjaardagen of bedrijven. We hadden nog nooit zulke taarten gemaakt. Maar door YouTube filmpjes hebben we een hoop geleerd.¬†Oefening baart kunst!¬†Hiernaast maakten we ook nog cadeau pakketten.¬†Ik vond het¬†ontzettend leerzaam en leuk om dit te doen.¬†Het begon ook steeds beter te lopen. Maar dan realiseer je dat je pas 16 bent. Werk en school vroegen te veel aandacht om ons bedrijf beter op te bouwen. Helaas hebben wij er toen voor gekozen om ermee te stoppen.¬†Op onderstaande foto’s zie je een paar taarten die we gemaakt hebben. Niet verkeerd toch?

20160715_170730

Nu ik wat jaartjes ouder bent, blijft het nog steeds kriebelen om meer dan alleen bakken te doen. Mijn ultieme droom is dan ook een eigen bakkerij beginnen.

Met mijn blogs hoop ik voornamelijk dat je op een leuke, makkelijke en goedkope manier kan gaan bakken/koken. Als je even geen inspiratie heb, je inspiratie opdoet bij mijn recepten. Ook vind ik het ontzettend leuk om feestjes/speciale gelegenheden te organiseren en met thema’s te werken. Hier ga je zeker meer over lezen!

Mijn doel is om 1 √° 2 nieuwe blogs per week te posten. Heb jij nou hele leuke idee√ęn, vragen of tips? Reageer dan onder mijn blogs of stuur me een mailtje. Ik ben ook te volgen op social media. Like mijn Facebook pagina en blijf zo op de hoogte van nieuwe artikelen.

Als allerlaatste wil ik nog even een bedankje geven aan mijn zus Wendy voor het bedenken van de naam Smullen met Sandra en aan mijn goede vriendin Lisette voor het ontwerpen van het logo. Toppers!

Nou genoeg ge-ouwe-hoerd, tijd voor het echte werk. Bakze!

Liefs,

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s